Personal Training

Basic Fit Nijmegen kerkenbos

Basic Fit Nijmegen centrum

Basic Fit Uden

Basic Fit Rosmalen

Five Star Fitness Schoonhoven

Wat kun je van ons verwachten?

Plezier en technische uitvoering staan bij ons Centraal. Niemand heeft er iets aan een programma te volgen waar hij/zij geen plezier aan beleefd. Daarom gaan we altijd uit van jouw wensen, jouw doel, jouw lichaam en natuurlijk jouw eventuele beperkingen. We kijken nauwkeurig naar je bewegingspatronen, houding en technische uitvoering. We zullen je nooit té veel laten doen ten koste van een van de drie bovenstaande kritische factoren. Ons eerste doel is jouw met plezier op een veilige en vakkundige manier een effectieve training te geven. We zullen je progressie bijhouden en ervoor zorgen dat je iedere training wéér jezelf verbetert en uitdaagt. We geven jouw een stok achter de deur, zullen je vertellen wanneer het beter kan maar ook zeker wanneer het goed gaat! Met een positieve houden gaan we samen voor een leerzame en leuke personal training. Elke training weer!

Realistisch en geduldig

We beloven geen onterechte Arnold fysiek of Kardashian booty. We zullen altijd eerlijk en realistisch een plan van aanpak maken wat past bij jou. We vergelijken je nooit met anderen behalve jezelf. Immers is iedere dag dat je iets beter bent dan je gisteren was een super dag!

Heb jij er ook al zin in?

Wij staan klaar om je te begeleiden op weg naar jouw doel!

Toegankelijk voor iedereen!

Ons doel is om personal training toegankelijk te maken voor iedereen, dus niet alleen voor je rijke buurman maar ook voor de leraar basisschool. Daarom hebben wij net als met onze coaching zeer aantrekkelijk prijzen en voldoende keus. Zo weten we zeker dat we ook jou 1-op-1 kunnen helpen met onze Personal training!

PersonalTrainingForm

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Let op het kan tot maximaal 72 uur duren i.v.m. de
huidige drukte.