Female: Strength

Gefeliciteerd! Je hebt gekozen voor het strength plan speciaal voor vrouwen.

Je bent weer een stap dichter bij jouw doel! Een sterke en fitte vrouw is het nieuwe slank en dat begrijp jij maar al te goed. De tijd dat vrouwen thuis bleven en voor het eten zorgde is lang achter ons. Jij wilt je niet alleen ontwikkelen in het leven maar ook in de gym. Je wilt sterker worden en steviger in je schoenen staan. De mooie definitie en booty krijg je er als cadeau gratis bij!

Lets do this!

Hoe ziet het coaching traject eruit?

1. Kies je persoonlijke plan – Kies het plan dat past bij het doel dat jij graag wilt behalen.
2. Kennismaking – We nemen contact op voor het intake gesprek waar we een uitgebreide mindset, lifestyle, valkuilen en lichaams-analyse doen. Je hebt hier nog de mogelijkheid je plan te wisselen indien de coach je dit zou adviseren.
3. Persoonlijke plan van aanpak – we zullen aan de hand van je doelen, leven, ervaring, persoonlijkheid en huidige fysiek een op maat gemaakt plan maken waar jij met veel plezier mee aan de slag kunt. Uiteraard wordt je hier altijd bij begeleid.
4. Periodieke evaluaties – iedere 4 weken voeren we een complete mindset, lifestyle, fitness en lichaamsanalyse uit. We bekijken de resultaten, zetten de puntjes op de ‘i’ en coachen bij eventuele tegenslagen. Na de evaluatie ontvang je een nieuw pakket met alle aanpassingen en ben je weer klaar om er tegenaan te gaan!
5. Korte termijn succes, lange termijn resultaat – We focussen ons op vandaag voor het resultaat van morgen. Je kunt alleen vandaag je best doen, het resultaat zal een gevolg zijn van die focus. Gaandeweg zal je merken dat je slechte gewoontes permanent hebt ingeruild voor betere en dát is het echte rendement van een kleine investering in jezelf!
6. Geniet van je nieuwe levensstijl – afvallen, gezond leven, fit worden… allemaal mentale uitdagingen die af en toe niet makkelijk zijn. Door je gewoontes en patronen te erkennen, vast te stellen en beetje bij beetje te ruilen voor betere zal je uiteindelijk je levensstijl positief veranderen. De meeste kunnen een “dieet” wel even volhouden waarna ze weer terugvallen. Ze hebben niet gedaan aan hun gewoontes, ze slechts tijdelijk (met moeite en negativiteit) vervangen door andere. Uiteindelijk zal dit nooit duurzaak resultaat opleveren, onze aanpak is puur gericht op blijvend resultaat. Dat wil jij toch ook?

Wat krijg ik allemaal bij het plan?

– 24/07 mogelijkheid voor persoonlijk contact met jouw coach
– Wekelijkse korte evaluaties
– 4 wekelijkse volledige evaluaties en persoonlijk gesprek
– Op maat gemaakt trainingsschema (ook als je thuis traint)
– Zeer uitgebreid voedingsplan met heel veel keuze en variatie
– Aanpassingen in training en voeding
– 50 pagina handboek met alles over voeding, effectief trainen, het plan en meer
– Eindrapport van je gehele traject met progressie, foto’s en meer
– Supplementen advies op maat
– Hulp, tips en aanpassingen bij vakanties, festivals of zakenreizen

Wat kan ik verwachten?

Resultaat! Wij geven 100% resultaat garantie, niet goed geld terug! Zo simpel is het! Kennis! We hebben genoeg kennis die we graag met je delen, we stoppen niet bij wat je moet doen maar focussen ons vooral op waarom. Kennis is macht en vooral als het gaat om voeding, fitness en het creëren van een goede mindset. Ervaring! Met meer dan 12 jaar ervaring in de fitness en voeding, podiumervaring en het begeleiden van vele cliënten kennen we de slag van de zweep. Enthousiasme! Wij zijn minstens zo gemotiveerd als jijzelf voor jouw resultaat! Bij ons doe je het nooit alleen want wij worden super enthousiast van mooie ontwikkelingen en echte veranderingen! Een luisterend oor! Of het nu gaat om een persoonlijke uitdaging, een slechte dag of juist een hele goede, we staan altijd voor je klaar!

Jij bent toch ook klaar met..

– Telkens die (tevergeefse) pogingen voor het zoveelste dieet?
– Zoveel moeite te doen voor zo weinig resultaat?
– Geen idee hebben wat je nu eigenlijk het beste wel of niet kan eten?
– Die eindeloze excuses die je niets opleveren behalve frustratie?
– Telkens terug te vallen in je oude slechte patroon?
– Alleen resultaat te behalen tot een bepaald punt?

Wij gaan je helpen!

Je bent er aan toe, het heeft lang genoeg geduurd. Het is nu tijd om te investeren in jezelf. Deze investering zal je ruimschoots terugbetaald krijgen. Denk maar eens aan de kennis die je op zal doen die niet alleen jou maar ook jouw (toekomstige) gezin een gezonde en fijne toekomst zal geven! Denk maar eens aan hoe het zal voelen als je deze uitdaging wint, wat het zal doen met je zelfvertrouwen en je levensgeluk.

Investeer vandaag een beetje, voor het levensgeluk van morgen! Zie het niet als een plan dat geld kost maar een plan dat je gezondheid, geluk, kennis, uitdaging en uiteindelijk overwinning op zal leveren! Stop dus nu met de excuses en kies voor een kleine investering in een betere toekomst Je hebt geen zeeën van tijd, dikke portemonnee of beperkte sociale agenda nodig voor jouw persoonlijke plan! Het enige dat je nodig hebt is de beslissing voor échte positieve verandering te kiezen! En zoals beloofd jouw persoonlijke Female Strength Plan voor een hele mooie prijs:

Veelgestelde vragen over Coaching
van Five Star – Coaching:

Kan ik ook een maand onder begeleiding?

Helaas niet. Heel simpel, om jouw optimaal te kunnen helpen en écht een positieve verandering te kunnen laten plaatsvinden is drie maanden écht nodig. Dat bereik je niet in 4 weken, wat anderen ook zeggen. En jouw én onze tijd en moeite verdiend écht resultaat!

Waarom zijn jullie scherper geprijsd dan de rest?

Vaak is de reactie van concullega’s: “je geeft een signaal af dat je niet meer waard bent” Daar zijn wij het absoluut niet mee eens. Wij hebben plezier in wat wij doen en passie voor het helpen van mensen bij hun doelen. Wij willen het toegankelijk maken voor iedereen. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het meeste waard Bovendien werken bepaalde grote namen in de markt met een “franchise” systeem waarbij de klant niet alleen de coach maar ook de organisatie die hij/zij moet betalen zal moeten betalen

Hebben jullie ook kortingsacties?

Nee wij zijn altijd scherp geprijsd en werken daarom nooit met korting. We bieden liever altijd een goede prijs dan de prijs hoog te houden om er vervolgens weer 20% vanaf te halen.

Wanneer kan ik vragen stellen?

Wij werken niet met tijdgebonden periodes waar je je vraag kunt stellen of enkel via mail contact. Wij geloven in echt persoonlijk en daarom heb je gewoon het whatsapp-nummer van je coach waar je direct mee in contact staat voor al je vragen.

Wat kan ik verwachten bij mijn persoonlijke voedingsplan?

Je persoonlijke voedingsplan is geen voedingsplan met 6 producten waaronder alleen kip broccoli en rijst voor je avondeten. Wij geloven in variatie en het idee dat je koolhydraten, eiwitten en vetten slechts uit 2 of 3 bronnen moeten komen is zeer achterhaald. Met ons voedingsplan maak je zelf een maaltijd uit een zeer ruime keuze voedingsbronnen. We noemen het daarom ook geen dieet omdat dat direct een negatieve relatie met een gezond eetpatroon suggereert en dat is alles behalve de insteek. We horen dan ook vaak: “Ik heb absoluut niet het idee dat ik een het diëten ben” of “Ik kan mij niet voorstellen dat ik ben afgevallen, ik heb echt genoeg gegeten”. Uiteraard waren ze dan enkele kilo’s kwijt. Je hoeft niet minder te eten, wel anders, en dat gaan we je leren.

Heb je nog andere vragen die er niet tussen staan? Laat het ons weten:

CoachingForm

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Let op het kan tot maximaal 72 uur duren i.v.m. de huidige drukte.