COACHING

Female: Fat Loss

Wil je een paar kilo kwijt om in je trouwjurk te passen of wil je gewoon wat beter en strakker in je vel zitten? Dan is het Female Fat loss plan hét plan voor jou!

Female: Definition

Wil je wat meer definitie over je gehele lichaam? Mogen die buikspieren en bilspieren best wat meer aanwezig zijn? Dan is het Definition plan perfect voor jou!

Female: Muscle

Weet jij dat mooi geportioneerde spieren er juist zeer aantrekkelijk en vrouwelijk uitzien en droom je van dat mooi gevormde lichaam? Dan is het muscle plan ideaal voor jou!

Female: Strength

Wil je niet alleen fit en energiek maar ook sterk worden? Wil je eindelijk eens winnen van je vriend met dat wekelijkse potje stoeien en die extra kilo’s squaten? Dan is het strength plan dat jou gaat helpen!

Female: Performance

Wil je super fit aan het nieuwe seizoen beginnen bij je sportclub? Of staat er een marathon op je agenda? Dan gaat het performance plan ervoor zorgen dat je optimaal zal presteren!

Male: Fat Loss

Wil je af van dat buikje en je met zelfvertrouwen kunnen vertonen in de slaapkamer en op het strand? Kies dan voor het male fat loss plan en burn that fat!

Male: Perfect Shredding

Wil jij je zuur verdiende spieren behouden maar wél onder het vetlaagje vandaan halen? Wordt droog én behoud je massa met het male shredding plan!

Male: Massive Muscle

Wil je ook zulke armen als je vriend of sportmaatje? Wil je weten hoe het voelt om als magic mike door het leven te gaan? Het massive musle plan is dan hét plan voor jou!

Male: Pure Power

Wil je eindelijk een sterker worden dan je vader? Wil je dolgraag die extra kilo’s tillen met bankdrukken? Kies dan voor het Male Power plan en ga voor powerrr!

Male: Performance

Heb je een pittige obstacle run op je schema staan? Of wil je al je teamgenoten versteld doen staan van je explosiviteit op het veld? Het male performance plan zal een fit beest van je maken!